BusinessBalance - intuitiv business

Som selvstændig skal du finde dine egne ben - det er her selvværdet og følelsen af værdi og tryghed er.

Vi skal kunne meget - rigtig meget som selvstændige. Drivkraften, og det som giver indhold og værdi, er det vi elsker at lave. Som soloselvstændige eller netværkere er der bare mange elementer, som let kan bringe os på vildveje.

Vi mister energi og oplever det som slidsomt når vi bruger tid og fokus på noget som ikke er nærende, og som dybest set ikke er meningsfuldt for os - lige bortset fra, at det skal gøres...!

Derfor er selve den grund du står på i din business vigtig!

Der er ikke noget vigtigere end at afsættet i din business er i overensstemmelse med dit afsætdin retning - og ud fra hvem du er...!

Det som er meningsfuldt for dig, er det som fylder dagen med glæde, og det der vil nære dig, din energi og din sjæl. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Din business er en manifestation af dig...

Dit afsæt og din vision er vigtige, men ikke det eneste, som er afgørende for det som manifesterer sig i din business.

Du er selv helt afgørende for vejen som du og din business er på.

Din evne til at holde energien i balance med din indre drivkraft, vil i sidste ende, være det som skal nære din business, og dig!

Når afsættet er fra værdi og meningsfuldhed, og du har en intention med retningen, lytter til din intution og har en vision og en drøm, så ved du om du har handlet inspireret når resultatet er nærende og glædesfyldt.

Dybest set, er vores opgave, at holde forbindelse med vores indre og tillade manifesteringen ved at skabe pladsen og slippe kontrollen. Vores opgave er også, at være villige til at justere hvis resultatet ikke er som ønsket. Handlede vi inspireret? Er følelsen glæde? Er vi i flow? Lyttede vi til intuitionen? har vi stadig drømmen i sigte? Føles det vi gør nærende? Er visionen stadig den ønskede?

Business i Balance og det intuitive partnerskab er et indre lederskab som er vigtigt, men ikke synligt - og et samarbejde, som de fleste aldrig rigtig får skabt med deres business.

Men det er aldrig for sent at komme på omgangshøjde igen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis det indre partnerskab mangler, så sker produktionen på et fundament, det let kommer i ubalance og derfor føles slidsomt og knoklende. 

Er du landet der? I produktionsmode og knokleri? - så går du 'på arbejdet' nøjagtig som da du var ansat,

Så prøv at mærke ind i det, som startede det hele - det, som ligger inde bag ved og nedenunder ønsket, om at have din egen business...

Måske tænker du, det er mest relevant at tale om, hvordan du skal fortælle andre, at du kan hjælpe dem... 

Men det er det ikke! 

...eller, det er det naturligvis også - men letheden og en følelse af mening opstår, når energien er i flow. Når du er i flow, er det nærende for dig, din drivkraft og dit potentiale!

Så derfor -  hvis du gerne vil hjælpe og give til dine kunder og klienter uden at slide dig selv op, så skal du huske, at der er en dybere meningsfuldhed, som må og skal udspringe af dig... 

 

 

 

 

 

 

 

Du får adgang til et Site med online moduler.

Du får med det samme adgang til det hele så du selv kan bestemme farten.

Men ellers får du de første 10 uger min guidens til proces og rækkefølge.

Du får hjælpen til at reflektere og mærke ind i dit eget ståsted og retning, og du får konkrete tips til hvordan du kan organisere og strukturere.

Alle modulerne i programmet støtter dig med at skabe en business, der er i balance med dig

Elsk din business - Business i Balance_ Computer Gennemsigtig

Modul 1. Lederskab og partnerskab. Du får en Audio sammen med din workbook de næste 6 uger -  '7 Trin til Lederskab og Partnerskab'

Modul 2. Det indre og ydre lederskab. 3 audios til de første vigtige skridt til Get Sh** Done og Indre disciplin

Modul 3. Integritet og værdier. Du får næste Audio sammen med din Business Business Portræt med workbook 

Modul 4. Nærvær, flow og tid. Audio. Skab en struktur og rytme der støtter dit afsæt, dine mål og dit lederskab

Modul 5. Indre fokus og intention. Audio. Disciplin og målsætninger til at nå resultaterne

Modul 6. Branding, kunder og penge. Det indre skal nu manifesteres i det ydre. Så hvad ønsker du. Audio. Find ind til kernen i den måde du vil kommunikere på.

Modul 7. Business Portræt. Hvilket portræt vil du være stolt af, at præsentere som din business?

Modul 8. Produkter og platform. Vi fortsætter med fokus på hvad du vil manifestere fra det indre til det ydre. Audio. På hvilken måde kan du møde dine kunder, så det passer med din struktur 

Worksbooks

Under forløbet vil du få 3 forskellige workbooks som støtter dig i dit indre arbejde, med at skabe en velfungerende ydre struktur. De vil lede dig ind til dit afsæt og en meningsfuld retning og dit udtryk i dit  Business Portræt.

        

Det hele rundes af med Business Masterplan

Elsk din business - Business i Balance_ Computer Gennemsigtig

Modul 9. Masterplan og manifestation. 

Masterplanen er sammenhæng og partnerskab, som du ønsker det i form af intention, værdier og selvbillede. Og så er det helt konkrete strategier og aktiviteter i business - og de handlinger du vil fokusere på, så retning og resultater er i samklang og balance med dig (det kommende år, eller den tidshorisont du vælger)

Hvad har du brug for i din business?

På hvilken måde, vil du gerne have min støtte undervejs i processen med at få den indre drivkraft i spil og manifesteret?

Har du brug for at vi mødes 3 gange over 3 måneder med min personlige sparring i online møder undervejs?

Er et enkelt Work & Brunch møde med et par online møder det, som du har brug for?

Klarer du det selv?

BusinessBalance programmet er med i alle 3 pakker. Forskellen er hvor meget du har brug for min sparring og mentoring undervejs 

VIP Work & Brunch

3 måneder med 3 Work & Brunch møder undervejs. Der til kommer online sparring for at støtte fremdrift og justeringer. Find ud af om denne pakke er for dig HER Køb med det samme VIP 9.000,- excls. moms

Brunch & Work

Work & Brunch møde kombineret med et par online møder med fokus på justering og fremdrift. Er et Work & Brunch møde starten på din BusinessBalance, så kan du læse om det HER Køb med det samme til 3.400,- excls. moms

BusinessBalance - forløb 2880_1200

Du klarer det hele selv og behøver ikke tale med mig. Jeg støtter din proces i 10 uger med ugentlige vejledninger på mail

1.497,- exls. moms